Sponsored Link:

Page Analysis

Sponsored Link:

valamobile.com

Vala
No description found
http://www.valamobile.com/
123 ratings.205 user reviews.
 • Links: 20

Web page information

 1. Title
  Vala
 2. Keywords hit in search results
  © ë according alexa anime armor authority bonuse calls company contact controlled created dardanet december domain electric encyclopedia evidentuar footer gundam hurricane info@valamobile information konsumatorë kosovo landline lansimit lookup më mobile ndieshme një number ofertë other pagesë postal prepaidgsm ranked reverse rimbushje robtex rritje servers shtë stardust stats telecom telecommunications three title toolkit tools traffic trafikun updated valamobile value website which whois wikipedia world worth
 3. Search Engine Recommended Keywords
  Intranet Vala Mobile Fatura T, Vala Mobile GPRS, Vala 900 Mobile, Vala E Kosoves, Vala 900 Net, Vala 900, Intranet Valamobile, Valamobile Com,
 4. Captured Content
  Vala vjen me 4G (LTE). Posta dhe Telekomi i Kosovës ka nënshkruar sot kontratën për implementimin e teknologjisë 4G (LTE), me dy kompani prestigjioze, Alcatel Lucent dhe Nokia Solutions Networks. Me implementimin e kësaj teknologjie, më moderne në rajon, do të avancohen shërbimet e komunikimit të të dh. Familja dhe Miqtë Premium. Shërbimi Familja dhe Miqtë Premium u mundëson klientëve të komunikojnë me 12 persona vetëm me 1 cent/min. Për të aktivizuar pakon duhet të dërgohet SMS në numrin 50555 me tekst Premium. Aktivizimet e ardhshme janë automatike. Aktivizimi i shërbimit (dërgimi i SMS-it në 50555). Konfigurimi automatik për internet PAKOT PRIVATE Përmes pakove VALA me kontratë postpaid - mund të përfitoni çmime shumë më të favorshme. Përfitimet dhe karakteristikat e pakove post-paid individuale ose te biznesit Të gjitha pakot post paid përfshijnë b. VALA ndryshon çmimet e thirrjeve dhe SMS-ve drejt operatorëve vendorë. VALA ndryshon çmimet e thirrjeve dhe SMS-ve drejt operatorëve vendorë Vala do të aplikojë tarifa të reja për thirrje dhe SMS brenda rrjetit Vala, por edhe në drejtim të operatorëve vendorë të telefonisë mobile, duke filluar nga data 21.08.2014. Si rezultat i ndrysh. Transferi i kredisë nga Post-Paid në Pre-Paid. VALA ndryshon çmimet e thirrjeve dhe SMS-ve drejt operatorëve vendorë. Familja dhe Miqtë Premium. Pako ndërkombëtare për vetëm 10 euro. 038 500 555.038 535 353. SMS për thirrjet e humbura. Shërbimi është falas vetëm brenda rrjetit Vala. Vala ofron shërbimin mujor të internetit për klientët me parapagim deri në 500 MB kapacitet dhe ka kohëzgjatjen 30 ditë (një muaj) për vetëm 5 Euro. VALA ndryshon çmimet e thirrjeve dhe SMS-ve drejt operatorëve vendorë. VALA ndryshon çmimet e thirrjeve dhe SMS-ve drejt operatorëve vendorë Vala do të aplikojë tarifa të reja për thirrje dhe SMS brenda rrjetit Vala, por edhe n. 50% më lirë me Zvicer, Gjermani, Austri, SH. 50% më lirë me Zvicer, Gjermani, Austri, SH. A Vala lanson nje ofertë promocionale për të gjithë klientët e saj për disa nga destinacionet ndërkombëtare. Konfigurimi automatik për internet PAKOT PRIVATE Përmes pakove VALA me kontratë postpaid - mund të përfitoni çmime shumë më të favorshme. 038 500 555.038 535 353.080010000 (pa pagesë). 2014 Të gjitha të drejtat e rezervuara.
 5. Captured Keywords
  telekomi, english, srpski, ballina, oferta, shërbimet, prepaid, postpaid, korporata, produktet, pakoja javore, konfigurimi automatik, web sms, rreth nesh, kontaktet, pakot postpaid, paneli, websms, thirrjet ndërkombëtare, diaspora shpërblen, afati kartelave, roamingprepaid, sms info, deaktivizimi ##62#, gprs/edge, duke, ndihmë

Sub domains:

%Sub Domain:% of PageViewsPageViews per User
48.9%valamobile.com71.5%10.3
Vala
Vala e konsumatorëve Pas lansimit të ofertës më të re të VALA-s me bonuse në rimbushje, është evidentuar një rritje e ndieshme në trafikun e ...
http://www.valamobile.com/
valamobile.com - robtex
Valamobile.com is a domain controlled by three domain name servers at dardanet.com and dardanet.net. Two domain name servers have the...
http://www.robtex.com/dns/valamobile.com.html
Post and Telecom of Kosovo - Wikipedia, the free encyclopedia
Post and Telecom of Kosovo is the postal and telecommunications authority of Kosovo. Post and Telecom of Kosovo was created on December 21, 1965 and has three ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Post_and_Telecom_of_Kosovo
MA-06 Val Varo - Gundam Wiki
The MA-06 Val Varo is a mobile armor from the anime OVA Mobile Suit Gundam 0083: Stardust...
http://gundam.wikia.com/wiki/MA-06_Val_Varo
Valamobile.com Site Info - Alexa the Web Information Company
valamobile.com is ranked number 2,489,250 in the world according to the Alexa Traffic Rank.
http://www.alexa.com/siteinfo/valamobile.com
Vala
FOOTER_CONTACT_TITLE. info@valamobile.com. 038 500 555. 038 535 353. 211-0. 555 (pa pagesë)
http://www.valamobile.com/gprs/
www.valamobile.com - robtex
www.valamobile.com has one IP number (213.163.97.16), which is the same as for valamobile.com, but the reverse is...
http://www.robtex.com/dns/www.valamobile.com.html
PrePaidGSM: Vala Mobile (Kosovo)
Pre-paid: Calls to Vala Mo-Fr 7-21: Calls to Vala Mo-Fr 21-7, Sa-Su 0-24: Calls to landline Mo-Su 0-24: Calls to IPKO/D3 Mo-Su 0-24: € 0.08: € 0.09: € 0.19
http://www.prepaidgsm.net/en/kosovo/vala.html
valamobile.com - bgp.he.net - Hurricane Electric BGP Toolkit
valamobile.com DNS Information ... Updated 17 Jun 2012 06:52 PST © 2012 Hurricane Electric
http://bgp.he.net/dns/valamobile.com
valamobile.com :: Vala
valamobile.com 213.163.97.16 Vala. Website stats, reverse DNS, reverse IP, website worth and value. Other tools for lookup, whois and IP tools.
http://www.dnscook.net/hostip.php/valamobile.com
No Coupons found for this website.

500 characters left

Your Review: (5 out of 5)
refresh captcha


Reviews
Server Information
IP Address: 213.163.97.16
Server:Apache
Traffic% of Internet UsersReach
7 days: 5,945,374 0.000021% 5,840,764
1 month: 1,671,987 0.00007% 2,034,224
3 months: 2,075,903 0.000052% 2,278,290
PageViews% of Internet PageViewsPage Views Per User
7 days: 6,001,632 ~ 1
1 month: 1,271,564 0.000003% 5
3 months: 1,957,794 0.000002% 3.5
UsersCountryRank Within Country% of overall PageViews
44.2%Czechoslovakia (former)10,86033.7%
55.8%Other Countries~66.3%
UsersCityRank in City% of overall PageViews
14.0%Kosovo (Czechoslovakia (former))7619.7%
86.0%OTHER ~90.1%
Site Disclaimer:

All trademarks are the property of their respective owners. The facts, figures, reviews, records, stats, and other data presented on this page is for suggestion and information purposes only. PageGlimpse.com is not responsible for any incorrect or incomplete information. PageGlimpse.com does not take responsibility for any user-reviews of websites inside its resource and reserves the right to keep or remove those. It is highly recommended that you review all the data for accuracy.